VIP Coaching sex månader

6-8 månader individuell coaching för en hälsosam trivselvikt och att älska dig själv! En tydlig struktur med dagliga rutiner för en hälsosam livsstil!

Efter det här programmet kommer du: 

 • kommer veta vad du, i hjärtat, verkligen VILL och vem du vill vara när du nått ditt mål 
 • ha en tydlig struktur med dagliga rutiner för en hållbar livsstil 
 • ha motivationen uppe under hela din viktresa 
 • kommer att tycka om/älska dig själv 
 • hittat och jobbat bort vad som i grunden hindrar dig vara ditt bästa jag
 • ha en process för att en gång för alla sluta jojobanta
 • balansera din kropp för att nå positiva hälsofördelar
 • arbeta med mål som motiverar och inspirerar
 • STRÅLA i din allra bästa version! 

SUMMERING av  INNEHÅLL i programmet

Du börjar med att svara på en enkät för att få ett nuläge.
På vårt inledande coachingsamtal där vi bland annat går igenom enkäten sätter vi rätt förväntningar på önskat resultat. Programmet avslutas med enkät för att se uppnått resultat.

Det ingår individuella coachingsamtal (Zoom alt tfn)/ Instant Change Therapy-sessioner varannan vecka för att hålla farten uppe och för att du använder mig som ansvarspartner under programmet.
Du får tillgång till självstudiekurs, som video och/eller podd på kursportalen.
Du har även tillgång till övningsuppgifter på kursportalen.

Du får tillskott för att balansera upp din kropp för att skapa förutsättningar för en frisk och hälsosam kropp.
Det hjälper dig även att bli av med ev sötsug och småätande.

Du har tillgång till individuellt stöd av mig mellan coachingtillfällena via messenger.

Det är för dig som jag tagit fram Coachinghjälp!

Lösningen för dig som vill få till en hållbar trivselvikt(minskning)!

Du har en vilja att nå ditt mål utan att slita ditt hår i frustration av uteblivna resultat och utan att gå upp i vikt igen.

Idag har du svårt att hitta motivationen, då du vet att det kommer att ta tid att nå ditt mål.

Du tappar motivationen när du står still i vikt, fast du gör allting rätt.

Du har en skev självbild och har tappat tron på dig själv.

"Så mycket jag har tagit tag i med din hjälp och stöttning! Vikt, jobbiga saker i uppväxten, inse att det viktigaste inte är att hänga på gymmet utan att vara aktiv, att kunna njuta av de små tingen och mat utan att få dåligt samvete. Allt detta har ju gjort att jag känner mig lättare både i kropp och knopp, mår bättre och har absolut inte samma krav på mig själv. Gunilla som person är mjuk och fin, har ett fantastiskt sätt att få en att tänka efter och att reflektera. Känns som hon blivit en kompis fast via länk 😉"

- Marie

"Vi har gått igenom många otroligt bra steg till att hitta ett hållbart sätt i min viktresa. Genom våra coachingsamtal har jag fått många lärdomar, bland annat att jag fått ett medvetet tänk kring mat, kost, träning och hur viktigt det är att tänka positivt om sig själv och att varva ner med mindfulness. Att fokusera på det positiva är viktigt och det har jag verkligen fått gjort genom våra samtal där du tipsat hur jag kan tänka, genom att skriva ”positiva tankar” och ”tacksamhetslista” i min personliga bok och även genom att säga snälla saker till mig själv varje dag i spegeln..

- Emma

Vill du ta del av min process från Motivationsboken - Så får du en hållbar vikt?

Du vill verkligen få till en hållbar vikt(minskning) och har kanske gjort flera försök utan att lyckas.
Du känner att NU, ska jag lyckas och den här gången jag redo att göra jobbet som krävs!
Nu är du redo för att ta del av en procces med verktyg som hjälper dig att nå ditt mål och att dessutom klara av att hålla målet på lång sikt!
Problemet är att du kanske fokuserat enbart på bra kosthållning eller fokuserat på att träna.
Du kanske haft bra kost och motionsvanor, men inte fokuserat på vad som händer med ditt sinne, ditt mindset.
Du har kanske jobbat med alla tre men ändå inte lyckats.

Är vi överens om att det du försökt hittills inte lyckats och att du behöver göra förändringar och hitta andra sätt att nå det resultat du vill ha?

Med individuell coaching/ICT får du:

 • En hållbar viktminskning  
 • En känsla av tillfredsställelse när du når och kan hålla din målvikt  
 • En ökad självkänsla och inre harmoni  
 • Lycka över att övervinna hinder och ser möjligheter även inom andra områden i livet
 • Äntligen bli fri dina trauman eller andra skav som hindrar dig

Jag har tagit fram en process och metod för att skapa ditt VILL, som motiverar dig under hela processen mot ditt mål.

 "⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jag har under många år burit på händelser från min  barndom som jag nu ser har varit utom min kontroll men som hindrar mig i  vardagen. Med Gunillas hjälp med ICT har jag fått hjälp med att släppa  det och gå vidare.
Riktigt hur det gick till kan jag inte förklara men jag  rekommenderar dig att prova åtminstone en gång innan du bildar dig en uppfattning om programmet. Du kommer att bli förvånad." 

Inga

Gunilla Ödin

Vem är jag?

Jag är en pigg och glad kvinna med lång erfarenhet både privat och yrkesmässigt av att jobba med att nå höga, utmanande och tydliga mål. Privat har jag lyckats halvera min vikt och nå mitt drömmål. Jag är här för att hjälpa dig att nå dina mål utan att tappa motivationen och att älska dig själv.

Jag har gjort resan själv och vill dela mina kunskaper och erfarenheter med dig. Jag har som mest, mha VV, gått ner 70 kg och var då normalviktig för första gången i mitt vuxna liv. Jag har även gjort två magsäcksoperationer och det var efter den andra, hösten 2017, som jag fick nog!

Jag insåg att jag behövde göra något annorlunda för att lyckas och började då jobba med mitt inre och min personliga utveckling. Jag jobbade och jobbar varje dag med mina tankar och vanor. Jag matar mig själv med vem jag vill vara och hur jag vill vara. Jag är sedan våren 2019 viktstabil och kan idag ärligt säga att jag älskar mig själv när jag tittar mig i spegeln.

I mitt företag, som coach och som chef sen ca 20 år tillbakar har jag hjälpt många människor att utvecklas och att nå sina mål, både individuellt och i grupp. Min största drivkraft är att hjälpa andra att växa och att lyckas med sina mål. Därför vill jag även hjälpa dig att uppnå dina drömmar.

Min egen viktresa

Jag har varit överviktig ända sedan jag var barn. Första gången jag skrev in mig på Viktväktarna var jag 18 år. Sedan dess har jag konstant gått upp och ner i vikt. I maj 1994 gjorde jag min första magsäcksoperation och gick snabbt ner 30 kg. Tyvärr gick jag upp de kilona igen.

1999 skrev jag åter igen in mig på Vikväktarna och gick ner 50 kg på ett år, tack vare min motivationsbok som gjorde att jag kunde hålla motivationen uppe när det gick tungt. Jag hade bland annat ett delmål med en utlandsresa efter 40 kilo. Tyvärr hängde inte knoppen med och jag såg fortfarande den stora Gunilla i spegeln och jag gick upp 30 av de kilona igen.

2003 tog jag VIktväktarna till jobbet och vi var ett gäng på 20 personer som under 16 veckor peppade varandra. Jag fortsatte att använda min Motivationsbok för att sätta mål, delmål och belöningar. Den här gången skulle jag nå mitt må och i maj 2005 var jag äntligen i mål och normalviktig för första gången i mitt liv.

Med tanke på att jag totalt sett hade gått ner 72 kg från min maxvikt hade jag en hel del överskottskinn. Jag fick därför göra en bukplast i januari 2006 som tyvärr skadade en artär och jag blev sjukskriven 3 mån. Jag åt extra för att läka kroppen och bearbetade aldrig det som hänt. Därför gick jag upp ca 10 kg och låg där bra länge.

När jag bytte jobb 2011, fanns det frukost och gofika på eftermiddagarna vilket gjorde att jag sakta började gå upp igen. Jag hade även sviter efter magsäcksoperationen från 1994 som gjorde att jag ibland fick spy. En kollega påtalade att jag borde gå och få en ny operation för att må bra och kunna äta utan att maten skulle fastna.

Våren 2017 började jag utredning om det var fel på min tidigare op och fick då tid för att göra om min gamla op med den metod som idag används, Gastric ByPass. Den gjordes i oktober 2017 och jag har efter det gått ner 40 kg. Jag har under den här resan insett att om jag inte parallellt jobbar med mina mentala blockeringar kommer jag åter igen falla tillbaka i gamla mönster. Tyvärrfår man idag inte den hjälpen av sjukvården i samband med op.

Jag började därför arbeta med min personliga utveckling mer fokuserat våren 2019 och har nu kommit till ett läge där jag trivs både med min kropp och min knopp. Idag är mitt fokus på att Må Bra där jag är! Den vikt jag har idag kan jag hålla utan större ansträngning och jag äter och tränar (fysikt o mentalt) för att hålla igång kropp och knopp.

Att ha en hållbar vikt är inte lätt, men det är värt det...

Course Pricing

Mest populär

DELBETALNING

12 payments of

2200 SEK

per month

 • Delbetalning 12 månader för VIP Coaching

  • Coaching/ICT varannan vecka
  • E-kurs så får du en hållbar vikt
  • Testbaserad näring
  • Uppstartsmöte och avslutsmöte för att nå dina uppsatta mål
  • Exklusiv tillgång till Gunilla 8-20 mån-fre (via messenger/sms)
  • En möjlighet till ett frisk, långt och hälsosamt liv
Köp nu!

VIP Coaching

22000 SEK

 • Coaching under 6-8 månader för dig som vill ha en hållbar vikt och att älska dig själv!

  • Coaching/ICT varannan vecka
  • E-kurs så får du en hållbar vikt
  • Testbaserad näring
  • Uppstartsmöte och avslutsmöte för att nå dina uppsatta mål
  • Exklusiv tillgång till Gunilla 8-20 mån-fre (via messenger/sms)
  • En möjlighet till ett frisk, långt och hälsosamt liv
Köp nu!