Allmänna villkor

Genom att du bokar och köper kurser eller tjänster via Gunilla Ödin och hennes företag, binder du dig till följande villkor:

 1. Betalning för kurser och vissa tjänster sker i förskott via Stripe eller Paypal. Vill du ha en faktura istället tillkommer en hanteringsavgift. Vill du ha specificerat kvitto på din betalning skickar du ditt namn, adress och telefonnummer i ett e-postmeddelande till info@gunillaodin.se. Har du valt att delbetala en kurs så måste kursen betalas till fullo även om du väljer att avbryta kursen tidigare än den kurstid som gäller för kursen.
 2. Alla bokningar och betalningar är bindande med undantaget av punkt nummer sex (6) på denna sida eller vid sjukdom/skada där intyg av läkare kan ges eller motsvarande.
 3. Vi förbehåller oss rätten att ändra och att ställa in event, föreläsningar och tjänster, ändra på datum och tider på grund av exempelvis sjukdom. Sker detta så meddelas deltagarna/kunderna via uppgiven e-postadress vid dennes bokning.
 4. Gunilla Ödin ansvarar inte under några omständigheter för sjukdom, skador, ej uppnådda resultat eller dylikt i samband med deltagande i kurser eller vid köp av tjänster.
 5. Vi sparar den information som du uppger vid anmälan. Om du av någon anledning har problem med detta ber vi dig kontakta oss.
 6. Vi kan avböja din bokning av en kurs eller tjänst hos oss om Gunilla Ödin anser att vi inte matchar varandra eller av annan orsak. Om det skulle hända får du hela den förskottsbetalade summan tillbaka. Det kan dock dröja upp emot en vecka innan du ser pengarna på ditt konto.
 7. Vi kan komma att fotografera, spela in ljud samt filma under kurser och konsultationer. Dessa kan komma att användas vid marknadsföring av mina kurser och tjänster. Vill du inte förekomma på några bilder, höras i en ljudfil eller synas på filmer ber vi dig meddela oss detta via mail till info@gunillaodin.se.
 8. Dina kommentarer i grupper på Facebook som administreras och/eller modereras av Gunilla Ödin kan komma att användas i marknadsföringsmaterial kring Ödin HQMs kurser och evenemang.
 9. Är du boende och skriven inom EU måste du betala lagstadgad moms för våra tjänster, kurser, medlemskap, evenemang och produkter.
 10. Eventuella tvister sker i svensk rättegång och enligt svensk lag.

Integritetspolicy

Ansvar över uppgifter som samlas in
På gunillaodin.se, ödin.se och alla subdomäner tillhörande dessa domäner så ansvarar jag, Gunilla Ödin, för insamlandet av uppgifter. Vill du komma i kontakt med mig så nås jag på info@gunillaodin.se eller via vanlig post på postadress:

Gunilla Ödin
Konstapelgränd 35
831 38 ÖSTERSUND

Vilka uppgifter samlas in

Uppgifter om dig samlas in och lagras på följande ställen:

 • e-postadresser, för och efternamn och och i förekommande fall telefonnummer i Mailerlite.
 • Uppgifter lämnade i formulär på hemsidor vid inledande av samarbeten
 • Uppgifter lämnade i kontaktformulär och/eller kommentarsfält på mina webbplatser
 • Kunduppgifter med namn, adress etc i Bokio för fakturering
 • Kunduppgifter med namn, adress när produkter, tjänster eller kurser köps på mina webbplatser och betalas via Stripe
 • Kunduppgifter med namn, adress när produkter, tjänster eller kurser köps på mina webbplatser och betalas via PayPal
 • e-postadresser, förnamn och efternamn och telefonnummer i Zoom, EasyWebinar när personer anmäler sig till möten och webinar. I vissa fall importeras information från Zoom till Mailerlite för att kunna sända relevant information till dig beroende på vilka webinar du deltagit i.
 • Dina svar på enkäter och formulär sparas i Google formulär eller i MailerLite beroende på var du svarat på dessa frågor. Det kan ibland innehålla din e-postadress och det är ditt ansvar att inte lämna känslig information i dessa formulär.
Alla dess uppgifter samlas in för att jag ska kunna ge dig relevant information inom mina verksamhetsområden som idag i störst utsträckning handlar om marknadsföring både online och offline. Den informationen kan presenteras som nyhetsbrev, annonser i sociala medier och/eller på event off- eller online.
Jag samlar inte in någon känslig data om dig eller mina kunder. Jag skickar bara information som ska hjälpa dig att lyckas och i vanliga fall så får du mejl någon gång i veckan. Under de tider på året jag lanserar kan du få mejl oftare. Jag ogillar spam lika mycket som dig. Tack för att du är en del av Ödin HQM.
Vill du inte längre ha mina nyhetsbrev så kan du bara avprenumerera i något av de mejl du redan fått eller så skickar du ett mejl till mig på info@gunillaodin.se med den eller de e-postadresser du vill att jag tar bort ur systemet. Men om du är kund och avregistrerar dig så var medveten om att vi inte kommer att kunna kommunicera med dig då.
Gällande kunder så följer vi bokföringslagens regelverk då detta kräver att vi behåller vissa uppgifter om dig under en längre tid.
Närhelst du vill kan du begära att få ta del av den data jag har om dig i mina register och även be att få den informationen borttagen. Kontakta mig via info@gunillaodin.se med ditt ärende.
Den här webbplatsen använder också cookies för att förbättra din användarupplevelse. Det innefattar också spårnings- och analysverktyg som hanteras av tredje part, såsom Google och Facebook, och där är dessa i enlighet med GDPR  ansvariga för insamlandet av informationen.