Det här är ett lätt o fräscht i recept som jag hittat i Må Bra. Enkel och gott!
Dinkelpannkakor med bärkeso
2 port (365 kcal/port)
3/4 dl dinkelmjöl
2 dl mellanmjölk
1 ägg
1/2+1 msk smör/olja
150 g keso
1 tsk vaniljsocker
100 g halverade jordgubbar
1 dl hallon och/eller blåbär
1 tsk florsocker
Vispa mjölet med hälften av mjölken till en klimpfri smet. Vispa ner ägget, resten av mjölken och 1/2 msk smör/olja. Stek 4 pannkakor i resten av fettet. Blanda keso med vaniljsocker. Fördela i de stekta pannkakorna tillsammans med bär. Rulla eller vik ihop och pudra över florsocker.
Ät och NJUT!
Källa: Må Bra, nr7 (2011)
Kategorier: : mellanmål, Middag, Veckans recept, Vegetariskt