Pasta med kyckling och spenat

Pasta med kyckling, soltorkade tomater och spenat

Pasta med kyckling och spenat, 4 port
1 port (480 kcal/port)

3 st kycklingfiléer, ca 450 gr
1 liten burk soltorkade tomater i olja, ca 50 gr
2 klyftor vitlök
1 pkt (ca 500 gr) fryst bladspenat
3 dl matlagningsgrädde (4%)
salt och peppar
bandspagetti (120 gr okokt)
parmesanost (30 gr riven)

Tina bladspenaten.
Skär kycklingen i bitar och stek, krydda med salt och peppar.
Strimla de soltorkade tomaterna och tillsätt dessa tillsammans med lite av oljan.
Tillsätt vitlöken pressad.
Krama ur vätskan ur bladspenaten (om fryst) och tillsätt den.
Häll i matlagningsgrädden.
Koka ihop och krydda mer vid behov.

Servera med kokt bandspagetti och parmesanost.

Låt smaka!!

Kategorier: : Middag, fågel