Jag har lyckats gå ner 70 kg och håller idag min vikt.
Vill du veta hur du kan uppnå en hållbar vikt(minskning)?

Ta då en titt på mitt webinar nu på en gång!


På webinaret delar jag med mig av hur jag flera gånger under mitt liv lyckats gå ner i vikt och sedan gått upp igen. MEN jag delar också med mig vad som nu gjort att jag kan behålla vikten på ett hållbart sätt och samtidigt älska mig själv!

Varför ska jag titta på webinaret?

Du vill verkligen uppnå en hållbar vikt(minskning) och har kanske gjort flera försök utan att lyckas.
Du känner att NU, ska jag lyckas och den här gången jag redo att göra jobbet som krävs!

Nu är du redo för att ta del av verktyg som hjälper dig att nå ditt mål och att dessutom klara av att hålla målet på lång sikt!

Problemet är att du kanske fokuserat enbart på bra kosthållning eller fokuserat på att träna.
Du kanske haft bra kost och motionsvanor, men inte fokuserat på vad som händer med ditt sinne, ditt mindset.
Du har kanske jobbat med alla tre men ändå inte lyckats.

I webinaret får du ta del av de 3 vanligaste misstagen du bör undvika när du ska jobba för att få till en hållbar vikt(minskning).  

Du får lära dig mer om fyra steg till en hållbar vikt(minskning).

Du får även ta del av mina erfarenheter och kunskaper för en hållbar vikt och vad du behöver jobba med för att lyckas.

"Detta har verkligen hjälpt mig. Gunilla ger bra verktyg för att gå ner i vikt men framför allt att hålla vikten när man gått ner. Det handlar om meditation, affirmationer och tacksamheter. Under och efter kursen gick jag ner 8 kg och tänker gå ner ytterligare ca 10 kg. Sammanfattningsvis en mycket bra kurs."
Britt
"Tips till dig som funderar på att göra någon form av förändring i ditt liv. 🧡 Gå gärna programmet. 🧡 Det ger resultat. Jag rekommenderar det varmt. Förbered dig på att du behöver lägga tid, åtminstone från början innan det blir dagliga rutiner. Men å andra sidan är det värt det, många gånger om - du investerar i dig själv. 🧡.
Rose-Marie

Vem är jag att prata om det här??

Jag har varit överviktig ända sedan jag var barn. Första gången jag skrev in mig på Viktväktarna var jag 18 år. Sedan dess har jag konstant gått upp och ner i vikt. I maj 1994 gjorde jag min första magsäcksoperation och gick snabbt ner 30 kg. Tyvärr gick jag upp de kilona igen.  

1999 skrev jag åter igen in mig på Vikväktarna och gick ner 50 kg på ett år, tack vare min motivationsbok som gjorde att jag kunde hålla motivationen uppe när det gick tungt. Jag hade bland annat ett delmål med en utlandsresa efter 40 kilo. Tyvärr hängde inte knoppen med och jag såg fortfarande den stora Gunilla i spegeln och jag gick upp 30 av de kilona igen.  

2003 tog jag VIktväktarna till jobbet och vi var ett gäng på 20 personer som under 16 veckor peppade varandra. Jag fortsatte att använda min Motivationsbok för att sätta mål, delmål och belöningar. Den här gången skulle jag nå mitt mål och i maj 2005 var jag äntligen i mål och normalviktig för första gången i mitt liv.

Med tanke på att jag totalt sett hade gått ner 72 kg från min maxvikt hade jag en hel del överskottskinn. Jag fick därför göra en bukplast i januari 2006 som tyvärr skadade en artär och jag blev sjukskriven 3 mån. Jag åt extra för att läka kroppen och bearbetade aldrig det som hänt. Därför gick jag upp ca 10 kg och låg där bra länge.

När jag bytte jobb 2011, fanns det frukost och gofika på eftermiddagarna vilket gjorde att jag sakta började gå upp igen. Jag hade även sviter efter magsäcksoperationen från 1994 som gjorde att jag ibland fick spy. En kollega påtalade att jag borde gå och få en ny operation för att må bra och kunna äta utan att maten skulle fastna.  

Våren 2017 började jag utredning om det var fel på min tidigare op och fick då tid för att göra om min gamla op med den metod som idag används, Gastric ByPass. Den gjordes i oktober 2017 och jag har efter det gått ner 40 kg. Jag har under den här resan insett att om jag inte parallellt jobbar med mina mentala blockeringar kommer jag åter igen falla tillbaka i gamla mönster. Tyvärrfår man idag inte den hjälpen av sjukvården i samband med op.  

Jag började därför arbeta med min personliga utveckling mer fokuserat våren 2019 och har nu kommit till ett läge där jag trivs både med min kropp och min knopp. Idag är mitt fokus på att Må Bra där jag är! Den vikt jag har idag kan jag hålla utan större ansträngning och jag äter och tränar (fysikt o mentalt) för att hålla igång kropp och knopp.  

Att ha en hållbar vikt är inte lätt, men det är värt det...

Allt du behöver göra är att anmäla dig till och titta på mitt webinar så får du veta vad du behöver veta för en hållbar vikt(minskning)!