Planera ditt år

Den ultimata planeraren för att få koll på vad du ska göra för att skapa hälsosamma vanor.

Innehåll

Du får hjälp att planera din dag, din vecka, din månad och ditt år.

Använd planeringsfilen för att nå hålla koll på dina mål, delmål och aktiviteter.
Att skapa dagliga rutiner som du lätt kan följa upp. Allt för att du verligen ska lyckas med din plan.
Att skapa hälsosamma vanor som håller på lång sikt och att nå dina mål.

Du får även tips varannan dag under två veckor, via mail, på hur du bäst kan använda planeringsdokumentet.
Där delar jag mina bästa tips på hur du kan jobba med dokumentet för att nå dina mål.

Course Curriculum

Nickolina

Kund

Tack så jättemycket för den superfina plannern!  Det ger en fin överblick, en insikt och att jag själv sätter ord på det jag vill med mina mål och hur jag tänker mig att jag ska kunna nå dem.  Har inte gått så lång tid än men jag känner att motivationen finns där och jag tar en dag i taget. 

Gunilla Ödin

Vem är jag?

Jag är en pigg och glad kvinna med lång erfarenhet både privat och yrkesmässigt av att jobba med att nå höga, utmanande och tydliga mål. Privat har jag lyckats halvera min vikt och nå mitt drömmål. Jag är här för att hjälpa dig att nå dina mål utan att tappa motivationen och att älska dig själv.

Jag har gjort resan själv och vill dela mina kunskaper och erfarenheter med dig. Jag har som mest, mha VV, gått ner 70 kg och var då normalviktig för första gången i mitt vuxna liv. Jag har även gjort två magsäcksoperationer och det var efter den andra, hösten 2017, som jag fick nog!

Jag insåg att jag behövde göra något annorlunda för att lyckas och började då jobba med mitt inre och min personliga utveckling. Jag jobbade och jobbar varje dag med mina tankar och vanor. Jag matar mig själv med vem jag vill vara och hur jag vill vara. Jag är sedan våren 2019 viktstabil och kan idag ärligt säga att jag älskar mig själv när jag tittar mig i spegeln.

I mitt företag, som coach och som chef sen ca 20 år tillbakar har jag hjälpt många människor att utvecklas och att nå sina mål, både individuellt och i grupp. Min största drivkraft är att hjälpa andra att växa och att lyckas med sina mål. Därför vill jag även hjälpa dig att uppnå dina drömmar.

Min egen viktresa

Jag har varit överviktig ända sedan jag var barn. Första gången jag skrev in mig på Viktväktarna var jag 18 år. Sedan dess har jag konstant gått upp och ner i vikt. I maj 1994 gjorde jag min första magsäcksoperation och gick snabbt ner 30 kg. Tyvärr gick jag upp de kilona igen.

1999 skrev jag åter igen in mig på Vikväktarna och gick ner 50 kg på ett år, tack vare min motivationsbok som gjorde att jag kunde hålla motivationen uppe när det gick tungt. Jag hade bland annat ett delmål med en utlandsresa efter 40 kilo. Tyvärr hängde inte knoppen med och jag såg fortfarande den stora Gunilla i spegeln och jag gick upp 30 av de kilona igen.

2003 tog jag VIktväktarna till jobbet och vi var ett gäng på 20 personer som under 16 veckor peppade varandra. Jag fortsatte att använda min Motivationsbok för att sätta mål, delmål och belöningar. Den här gången skulle jag nå mitt må och i maj 2005 var jag äntligen i mål och normalviktig för första gången i mitt liv.

Med tanke på att jag totalt sett hade gått ner 72 kg från min maxvikt hade jag en hel del överskottskinn. Jag fick därför göra en bukplast i januari 2006 som tyvärr skadade en artär och jag blev sjukskriven 3 mån. Jag åt extra för att läka kroppen och bearbetade aldrig det som hänt. Därför gick jag upp ca 10 kg och låg där bra länge.

När jag bytte jobb 2011, fanns det frukost och gofika på eftermiddagarna vilket gjorde att jag sakta började gå upp igen. Jag hade även sviter efter magsäcksoperationen från 1994 som gjorde att jag ibland fick spy. En kollega påtalade att jag borde gå och få en ny operation för att må bra och kunna äta utan att maten skulle fastna.

Våren 2017 började jag utredning om det var fel på min tidigare op och fick då tid för att göra om min gamla op med den metod som idag används, Gastric ByPass. Den gjordes i oktober 2017 och jag har efter det gått ner 40 kg. Jag har under den här resan insett att om jag inte parallellt jobbar med mina mentala blockeringar kommer jag åter igen falla tillbaka i gamla mönster. Tyvärrfår man idag inte den hjälpen av sjukvården i samband med op.

Jag började därför arbeta med min personliga utveckling mer fokuserat våren 2019 och har nu kommit till ett läge där jag trivs både med min kropp och min knopp. Idag är mitt fokus på att Må Bra där jag är! Den vikt jag har idag kan jag hålla utan större ansträngning och jag äter och tränar (fysikt o mentalt) för att hålla igång kropp och knopp.

Att ha en hållbar vikt är inte lätt, men det är värt det...

Course Pricing

  • Planner 2023
  • 199 SEK

    Planeringsfil för en hälsosamt 2023

    Köp nu!