E-kurs - Så får du en vikt som håller!

Sluta jojobanta och börja älska din spegelbild!

GENOM KURSEN FÅR DU FÖRUTSÄTTNINGAR ATT:

 • få en kropp och knopp i harmoni!
 • ändra ditt tankesätt och dina vanor!
 • älska den du ser när du tittar dig i spegeln!
 • hitta en balans i din relation till mat och träning!
 • ha motivation uppe hela vägen till din trivselvikt!
 • sluta fokusera på din vikt och vad du äter!
 • kunna unna dig utan få dåligt samvete! 
 • slippa triggas av sötsaker eller tröstäta när energin eller humöret går ner!
 • nå en hälsosam vikt för att sedan kunna hålla den! 

Du kan med fördel använda ditt friskvårdsbidrag till den här kursen!

Du kan även betala med Klarna. Länk längst ner på betalsidan.

Självstudiekurs för en vikt som håller!

Gå kursen i din egen takt
Det här är en självstudiekurs som pågår i 4 veckor om du håller full fart, men du kan självklart låta det ta lite mer tid än så. Jag rekommenderar att du verkligen jobbar igenom alla övningar under två-tre månader för att få bästa resultat.

Enkel tillgång till allt material
Du har tillgång till kursen så länge du själv vill, eller så länge mitt företag finns kvar. Allt material finns i form av videos och övningar (pdf) på min kursportal. Till varje lektion hör en föreläsning (video) och en/flera övningar. Du får tillgång till en ny lektion per vecka i fem veckor.
 
Jag stöttar dig på vägen
På kursportalen får du tillgång till en gemenskap (liknande en Facebook-grupp). Via den gemenskapen kan du när som helst ställa frågor till mig och jag svarar inom 24 timmar på vardagar. Du är inte ensam på din resa.

Använd ditt friskvårdsbidrag
Du kan använda ditt friskvårdsbidrag till kursen. Spara då kvittot du får, i form av mejl, som pdf och lämna till din arbetsgivare.  

Pengarna-tillbaka-garanti
Du har 14 dagars ångerrätt, och får pengarna tillbaka, om du genomfört första modulen och känner att det inte är något för dig. Då mejlar du bara info@gunillaodin.se så löser vi det. Du kan alltså helt tryggt köpa kursen!

Jag delar mina erfarenheter och kunskaper av att ständigt ha bantat.
När jag vägde som mest höll jag mig hemma och undvek att visa mig på stranden.

Det var först när jag började arbeta med mina tankar, mitt undermedvetna och min självbild som det började hända saker.
Idag är jag viktstabil och älskar mig själv precis som jag är!

Känner du igen dig i det här?

 • Du längtar efter att kunna titta dig själv i spegeln och tycka om det du ser också med alla "fel och brister".
 • Du vill ha en vikt som du trivs med men vill inte känna att du kämpar för att komma dit. 
 • Du har svårt att hitta motivationen, då du vet att det kommer att ta tid att nå ditt mål och du är rädd för att sedan gå upp i vikt igen.
 • Du längtar efter en hälsosam vikt och att kunna hålla den men du vet inte hur du ska kunna lyckas. 

Du har fått nog av att konstant jojobanta och hela tiden fokusera på din vikt och vad du äter. (Och på att jämföra dig med andra)

Du kan aldrig kan unna dig något utan att få dåligt samvete och du triggas av sötsaker. Hur kan man låta bli?  

Du kanske tröstäter när energin eller humöret går ner och sen slår du på dig själv för att du gjort det… och kanske äter lite till.  

Du vill inte visa dig naken för din partner, om du lever i en relation, och har svårt att slappna av när ni ska vara intima.

Om du är singel kanske du inte ens vågar ge dig ut för att börja dejta då du är rädd för hur du ska bli bedömd.

Du undviker troligen badstranden & badhuset även om du tycker om att simma och tycker inte om att duscha offentligt eller att gå på gym.  

Du vill inte köpa kläder genom att prova i provhytt utan köper med dig hem eller beställer via postorder för att slippa speglarna.  

Du skäms och känner dig uttittad när du stoppar ner chips eller godsaker i matkorgen när du handlar.

Det kan också vara så att du är orolig och rädd för att lyckas, för vem kommer du att vara utan alla kilon som du hatar men är trygg bakom?  

Du upplever att dina tankar om dig själv och din vikt hela tiden drar ner dig, och tillbaka in i gamla vanor. Plötsligt har du tagit dig något att äta fast du bestämt att du inte skulle.

Du har kommit till en plats där du fått nog av att hata din vikt (och dig själv) och längtar stöd och verktyg som hjälper dig att göra en förändring som håller.

Den här kursen är för dig!

Du kan även betala med Klarna. Länk längst ner på betalsidan.

Med min kurs för en vikt som håller hjälper jag dig att:

 • Hitta vad du i hjärtat verkligen vill uppnå
 • Identifiera vem du vill vara när du är vid ditt mål
 • Sätta målen som inspirerar dig att göra rätt val i vardagen 
 • Hitta dina inre drivkrafter och dina varför som ska hjälpa dig när motivationen tryter
 • Ändra dina tankar, för att en gång för alla kunna sluta banta och nå en vikt som håller
 • Älska den du ser i spegeln. 
 • Hitta rutiner och vanor för en hälsosam och hållbar livsstil. 
 • Jobba med att peppa dig själv, med hjälp av olika verktyg, för att bli den bästa versionen av dig själv. 
 • Ta för dig! Vara DU!  

Är vi överens om att det du försökt hittills inte lyckats ?
Att du behöver göra förändringar och hitta andra sätt att nå det resultat du vill ha!

Du kan även betala med Klarna. Länk längst ner på betalsidan.

Kursen är till för dig som vill:

 • Få en tydlig process som stöd på resan mot målet
 • Känna dig stolt över den du är och vad du lyckats med
 • Få en vikt som håller och att älska dig själv
 • Nå ditt mål och kunna hålla det
 • Få en ökad självkänsla och tillit till din egen förmåga

Samt för dig som själv har koll på dina kost- och motionsvanor

Det är dags att välja ditt nya jag och nya liv!
Det är lätt att fortsätta som förut och tro att vi ska klara en förändring utan stöd. Men som du egentligen vet – om du fortsätter att göra det du gjort tidigare kommer du att få samma resultat. Så hur skulle det kännas att vara på samma plats som nu om 6 månader eller ett år? Troligen inget vidare!

Det finns ett annat alternativ:
Investera i kunskap, metoder och stöd som den här kursen ger dig så att du kan göra den förändring som du längtar! Hur vore det att må bra i din kropp och ha en vikt som håller för livet, om ett år (eller tidigare beroende på vart du börjar)? Det vore väl helt underbart att älska din spegelbild och ditt nya liv! Ja, att göra det som vi längtar förändrar faktiskt livet!  

Du kan även betala med Klarna. Länk längst ner på betalsidan.

Dina utmaningar vs möjligheter!

 • Du fortsätter att jojobanta, även om du verkligen vill vara på en vikt där du trivs med dig själv. Jag ger dig verktygen för att jobba med att bli den du VILL vara och där du kan vara viktstabil. 
 •  Du hamnar på en viktplatå och ger lätt upp och börjar göra fel val för din kropp igen!  Jag ger dig verktyg för att hålla motivationen uppe även när det känns hopplöst.   
 • Du har svårt att stå emot sötsuget och har tendenser att tröstäta eller känsloäta.  Jag ger dig verktyg för att jobba med dina tankar och dina vanor så att du ska bli av med tröstätandet.   
 • Du upplever att ditt mål är väldigt långt borta och ger upp när du stöter på motgångar.  Jag ger dig övningar för att jobba med ditt varför, vilket ger dig motivation att hålla ut hela vägen.
 • Du har svårt att planera in bra kost och träning, både fysiskt och mental.  Jag ger dig verktyg för att jobba med din planering och att hitta bra dagliga rutiner.
 • Du har svårt att älska dig själv tillräckligt för att göra det som krävs för att ta hand om din kropp och själ.  Jag ger dig övningar som hjälper dig att älska dig så mycket att du vill ta hand om dig på bästa sätt.
 • Du har djupt inrotade vanor som du har svårt att ändra på och som du gärna faller tillbaka till. Jag ger dig verktyg som hjälper dig att dagligen arbeta med att ändra dina undermedvetna vanor för alltid.  
 • Du har svårt att hålla fokus på målet! Jag ger dig övningar för fokus!

Vad är det som ingår i kursen?

Förbereda

Det är under det här avsnittet vi sätter grunden för hela din förändringsresa. För utan bra förberedelser är det svårt att lyckas.  
Det börjar med att du skapar en mental bild av en önskad framtid. Av den bilden skapar du sedan ett visionboard som fungerar motiverande och som en påminnelse om vart du VILL.  

Planera

Sedan får du verktyg för hur du sätter inspirerande och motiverande mål som ska hjälpa dig att förändra ditt mindset och din självbild.
Mål som ska utmana dig att utvecklas. Vi pratar också om vikten av delmål som motivator under resan.
Resultatet av det här avsnittet är att du vet vad du VILL och har gjort en första plan för du hur du ska nå dit.

Genomföra

Det är under det här avsnittet vi tittar på rimliga belöningar i förhållande till delmålen. Belöningar som sporrar och motiverar.  Jag bistår även med mallar för uppföljning beroende på vilka mål du har satt upp.
Jag delar med mig av de verktyg som jag jobbar med för att ha bra dagliga rutiner, som tex meditation, energihöjande aktiviteter osv 

Följa upp

Nu har du satt ditt VILL, din mentala bild av din önskade framtid. Du har satt dina mål och hur du ska belöna dig under resan. Du har hittat vad som motiverar dig.
Nu är det dags att genomföra din förändring, genom att säga snälla saker till dig själv, mata ditt undermedvetna med nya och positiva tankar (tankar föder känslor som föder handling).
Det du tänker och känner idag är de resultat du får imorgon.  Det är dags att skapa och genomföra dina dagliga rutiner så att de går på automatik. 

Justera

I det här avsnittet tittar vi på hur du utvärderar dina resultat, uppdaterar dina planer, omvärderar dina mål och delmål och om det är nödvändigt planerar om din väg mot ditt vill.
Det är inte helt ovanligt att ditt VILL förändras under resan, därför är det otroligt viktigt att regelbundet stanna upp och reflektera över ditt resultat. För att se om något behöver förändras eller justeras.
Det behöver inte vara stora förändringar för ibland kan det lilla räcka. Det kan ju också vara så att du uppnått ett mål och då behöver utmana dig själv ytterligare med ett nytt mål.
Syftet är ju att växa och utvecklas i linje med ditt VILL. 

Du kan även betala med Klarna. Länk längst ner på betalsidan.

Vanlig frågor och svar

Ja, om du är beredd att verkligen jobba med ditt undermedvetna och att arbeta med att förändra dina djupt rotade vanor för alltid så är detta kursen för dig.

Det beror ju helt och hållet på hur väl du vill lyckas men jag skulle säga att iaf 30 minuter per dag. 

Om du tar till dig av mina verktyg och verkligen jobbar med dem så kommer du att öka din självkänsla, få en harmoni mellan kropp och knopp och en vilja och motivation att nå ditt mål och att vara den du vill vara när du är vid ditt mål.

Ja självklart kan du det! Din inre drivkraft och motivation kan du använda till vad som helst som du vill uppnå. En av mina kunder har på bara några månader lyckats få sitt drömjobb. Och det genom att ändra sitt mindset och att stärka sin självkänsla.

Jo, för att ditt fokus är på slutmålet och vem du vill vara när du är vid ditt mål. Det innebär att du hittar motivationen i det och i ditt varför.

Ja, om du genom att jobba med dina dagliga rutiner kommer du att lättare och lättare ändra / skifta dina negativa tankemönster. Du fokuserar på att stärka din självbild och ditt mindset.

Gunilla Ödin

Vem är jag?

Jag är en pigg och glad kvinna med lång erfarenhet både privat och yrkesmässigt av att jobba med att nå höga, utmanande och tydliga mål. Privat har jag lyckats halvera min vikt och nå mitt drömmål. Jag är här för att hjälpa dig att nå dina mål utan att tappa motivationen och att älska dig själv.

Jag har gjort resan själv och vill dela mina kunskaper och erfarenheter med dig. Jag har som mest, mha VV, gått ner 70 kg och var då normalviktig för första gången i mitt vuxna liv. Jag har även gjort två magsäcksoperationer och det var efter den andra, hösten 2017, som jag fick nog!

Jag insåg att jag behövde göra något annorlunda för att lyckas och började då jobba med mitt inre och min personliga utveckling. Jag jobbade och jobbar varje dag med mina tankar och vanor. Jag matar mig själv med vem jag vill vara och hur jag vill vara. Jag är sedan våren 2019 viktstabil och kan idag ärligt säga att jag älskar mig själv när jag tittar mig i spegeln.

I mitt företag, som coach och som chef sen ca 20 år tillbakar har jag hjälpt många människor att utvecklas och att nå sina mål, både individuellt och i grupp. Min största drivkraft är att hjälpa andra att växa och att lyckas med sina mål. Därför vill jag även hjälpa dig att uppnå dina drömmar.

Min egen viktresa

Jag har varit överviktig ända sedan jag var barn. Första gången jag skrev in mig på Viktväktarna var jag 18 år. Sedan dess har jag konstant gått upp och ner i vikt. I maj 1994 gjorde jag min första magsäcksoperation och gick snabbt ner 30 kg. Tyvärr gick jag upp de kilona igen.

1999 skrev jag åter igen in mig på Vikväktarna och gick ner 50 kg på ett år, tack vare min motivationsbok som gjorde att jag kunde hålla motivationen uppe när det gick tungt. Jag hade bland annat ett delmål med en utlandsresa efter 40 kilo. Tyvärr hängde inte knoppen med och jag såg fortfarande den stora Gunilla i spegeln och jag gick upp 30 av de kilona igen.

2003 tog jag VIktväktarna till jobbet och vi var ett gäng på 20 personer som under 16 veckor peppade varandra. Jag fortsatte att använda min Motivationsbok för att sätta mål, delmål och belöningar. Den här gången skulle jag nå mitt må och i maj 2005 var jag äntligen i mål och normalviktig för första gången i mitt liv.

Med tanke på att jag totalt sett hade gått ner 72 kg från min maxvikt hade jag en hel del överskottskinn. Jag fick därför göra en bukplast i januari 2006 som tyvärr skadade en artär och jag blev sjukskriven 3 mån. Jag åt extra för att läka kroppen och bearbetade aldrig det som hänt. Därför gick jag upp ca 10 kg och låg där bra länge.

När jag bytte jobb 2011, fanns det frukost och gofika på eftermiddagarna vilket gjorde att jag sakta började gå upp igen. Jag hade även sviter efter magsäcksoperationen från 1994 som gjorde att jag ibland fick spy. En kollega påtalade att jag borde gå och få en ny operation för att må bra och kunna äta utan att maten skulle fastna.

Våren 2017 började jag utredning om det var fel på min tidigare op och fick då tid för att göra om min gamla op med den metod som idag används, Gastric ByPass. Den gjordes i oktober 2017 och jag har efter det gått ner 40 kg. Jag har under den här resan insett att om jag inte parallellt jobbar med mina mentala blockeringar kommer jag åter igen falla tillbaka i gamla mönster. Tyvärrfår man idag inte den hjälpen av sjukvården i samband med op.

Jag började därför arbeta med min personliga utveckling mer fokuserat våren 2019 och har nu kommit till ett läge där jag trivs både med min kropp och min knopp. Idag är mitt fokus på att Må Bra där jag är! Den vikt jag har idag kan jag hålla utan större ansträngning och jag äter och tränar (fysikt o mentalt) för att hålla igång kropp och knopp.

Att ha en hållbar vikt är inte lätt, men det är värt det...

Mina kunder berättar

"⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Blivit ännu mera medveten om hur jag har tänkt/tänker. Att faktiskt stoppa när de automatiska tankarna slår på av gammal vana och som inte är snälla, bra tankar om mig själv. Jag är också glad att upptäcka att jag sedan tidigare har automatiska tankar fylld av tacksamhet och glädje. Känns bara naturligt och nu har det blivit flera, ska ge tankarna om tacksamhet och glädje till mig själv också."

Rose-Marie

"⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Denna kurs har verkligen hjälpt mig. Gunilla ger bra verktyg för att gå ner i vikt men framför allt att hålla vikten när man gått ner. Det handlar om meditation, affirmationer och tacksamheter. Med dessa ska man lura det undermedvetna. Under och efter kursen gick jag ner 8 kg och tänker gå ner ytterligare ca 10 kg. Sammanfattningsvis en mycket bra kurs."

Britt

 "⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jag tycker att den här kursen varit jättebra för mig och skulle absolut rekommendera den till vem som helst. Det ger ett bra och genuint intryck när du delar av dig av dina erfarenheter. Har gått andra kurser där ledaren aldrig haft mina problem, men ska ändå kunna sätta sig in i de svårigheter som finns när det gäller våra utmaningar. Det värsta är när de också uttrycker att "jag har ju aldrig haft dina problem". Du har konkreta tips, mallar och hur man ska tänka för att få bästa resultat. Det tror jag är nyckeln till att nå sitt resultat.

Birgitta 

Du kan även betala med Klarna. Länk längst ner på betalsidan.

Vilka bonusar får du ta del av om du bestämmer dig idag?

Mallar för att följa upp din viktminskning, dina mått, träning eller andra mål som du vill följa upp. För att hålla motivationen uppe under hela din viktminskningsresa.

Värde: 1000:-

Om du betala FULLPRIS får du tillgång till allt kursmaterial via en privat podcast. Dessutom dagliga pepp och kompletterande teori. Du kan lyssna när du är ute och promenerar och hålla motivationen uppe.

VÄRDE: 1495:-

Du får tillgång till min receptbank där jag kontinuerligt lägger in nya, kaloriberäknade recept!

Värde: 795:-

Förslag på tacksamheter och hur du kan tänka för att förändra ditt mindset och fokusera på det som är bra. Så får du mer av det.
Förslag på affirmationer och hur du kan tänka för att höja din självskänsla för att bli den bästa versionen av dig själv. Så att du verkligen uppnår den du VILL vara och att du kunna hålla kvar den personen långsiktigt.

VÄRDE: 1000:-

Fri tillgång till kursen så länge den lever
Och om kursen uppdateras med material kommer det så klart även att komma dig till godo.

VÄRDE: 2995:-

Kurspris

DELBETALNING

3 payments of

1149 SEK

per month

 • Kurs för en hållbar viktminskning med fokus på ditt mentala mindset!

  • Verktyg för att jobba med dina tankar och känslor
  • Skapa en mental bild av din önskade framtid
  • Fokus på dina mål och hur du håller motivationen uppe
Köp nu!
Mest populär

ENGÅNGSBETALNING

2995 SEK

 • Kurs för en hållbar viktminskning med fokus på ditt mentala mindset!

  • Verktyg för att jobba med dina tankar och känslor
  • Skapa en mental bild av din önskade framtid
  • Fokus på dina mål och hur du håller motivationen uppe
  • Privat podcastfeed för att lyssna på allt material när du vill
Köp nu!