Kursen är inte öppen för inskrivning

Slipp viktångesten och bli fri!

Från tankar som stjälper till tankar som hjälper.


Jag har skapat ett program för dig som äntligen vill slippa viktångesten och bli fri.
Fokus i programmet är att hitta vad du innerst inne i hjärtat vill.
Och att arbeta med dina tankar och beteenden för att nå en vikt som du önskar och där du kan älska dig själv.

Sammanfattning

Programmet pågår i 15 veckor
Programmet pågår under 15 veckor och vi kommer att ses varannan vecka i Zoom, för föreläsning och coaching.

Enkel tillgång till allt material
Du har tillgång till kursen ett år efter kursavslut (hela 2023) för att du ska kunna repetera och verkligen på djupet skapa en förändring.
Allt material kommer finnas i form av videos och övningar (pdf) på min kursportal.  

Jag stöttar dig på vägen
Du bli inbjuden till en sluten Facebook-grupp. Via gruppen (eller messenger) kan du när som helst ställa frågor till mig och jag svarar inom 24 timmar på vardagar. Du är inte ensam på din resa.  Du kommer även ha stöd av övriga deltagare. Eftersom det kommer vara en liten grupp kan vi stötta varandra.

Använd ditt friskvårdsbidrag
Du kan använda ditt friskvårdsbidrag till kursen. Spara då kvittot du får, i form av mejl, som pdf och lämna till din arbetsgivare.    

Pengarna-tillbaka-garanti
Du har 30 dagars ångerrätt, och får pengarna tillbaka, om du verkligen gett det en chans,  genomfört övningar och känner att det inte är något för dig. Då mejlar du bara info@gunillaodin.se så löser vi det. Du kan alltså helt tryggt köpa kursen!

Känner du igen dig i det här?

 • Du vill en gång för alla vill sluta banta och börja leva. 
 • Du tycker inte om att titta dig själv i spegeln och det känns jobbigt när du ska gå i bikini av rädsla för vad andra ska tycka. 
 • Du har fått nog av att konstant tänka på mat, vad du stoppar i dig och av att vara ovän med vågen. 
 • Du längtar efter ett liv i frihet där du älskar dig själv och du kanske till och med törs bada naken. 
 • Du vill slippa viktångesten och äntligen bli fri från vågen!

Är det verkligen möjligt att känna lycka och älska den du ser i spegeln?

 •  Jag vill hjälpa dig att älska den du ser i spegeln och att få ett sunt förhållande till din kropp, din vikt och vad du äter. 
 • Jag vill hjälpa dig att släppa taget om vågen och i stället fokusera på att må bra. 
 • Att gå från tankar som stjälper till tankar som hjälper dig att få en bra balans i ditt liv. 
 • Att du faktiskt törs ta plats i offentliga sammanhang, att du vågar att vara dig själv! 
 • Jag vill att du ska våga visa dig naken för din partner, att du ska kunna äta den där chokladbiten utan att få dåligt samvete. 
 • Att du kan få en vikt som passar dig, där du mår bra och att du också kan hålla den utan att konstant behöva tänka på vad och hur du äter.

Dags att förtjäna att må bra

 Jag har bantat i hela mitt och har som mest gått ner 70 kg.
Jag har även gjort två magsäcksoperationer och efter den andra operationen 2017 fick jag nog!
Jag insåg att jag var tvungen att göra något annorlunda.
När jag började arbeta med mig själv, mina tankar och mina vanor började det hända saker.
Idag är jag viktstabil och älskar mig själv, men så har det inte alltid varit.
Jag har vägrat visa mig i duschen på badhuset, jag har gömt mig bakom en fasad och jag har smugit med vad jag ätit.
För om ingen ser vad jag äter har det inte hänt.
Idag är jag fri, viktstabil och lycklig.
Så underbart!
Jag har dessutom jobbat som chef i ca 20 år och har stor erfarenhet av att coacha andra till framgång, både min egen och andras, så jag vet jag pratar om.

Den här kursen är för dig!

Vi har en gemenskap!

Ensam är stark, tillsammans är vi ännu starkare!

Att hjälpa varandra att lyckas är en enorm kraft! Jag vill att vi tillsammans stöttar varandra till framgång. Att bli våra bästa jag! Att få förutsättningar att nå våra mål och att älska oss själva.

I gemenskapen delar vi utmaningar, glädjeämnen, framgångar, skratt och gråt. Det som kommer fram i gruppen stannar i gruppen. Allt för att du ska få så stora möjligheter som möjligt för att faktiskt lyckas. Delad glädje ÄR dubbel glädje.  

Mellan våra träffar delar vi våra erfarenheter och funderingar i gruppen. Det för att vi kan stötta varandra på bästa sätt. Jag vill inte att du sitter fast. Det är bättre att fråga för att komma vidare och dra nytta av gruppen för bästa resultat.

Alla har olika förutsättningar och olika erfarenheter och det drar vi nytta av.  

Jag håller dig! 

I det här programmet kan du känna dig trygg och hållen. Jag är med dig hela vägen och stöttar dig om du stöter på utmaningar. Jag gläds med dig när det går bra. Jag peppar dig när det känns omöjligt.

Jag vill att du ska lyckas! Om du lyckas så har även jag lyckats! Din framgång är min framgång! Delad glädje är dubbel glädje.

För att du ska känna att du har rätt verktyg för att nå en vikt som håller och att älska den du ser i spegeln finns jag med dig. Jag guidar dig genom hela processen och pushar dig kärleksfullt att använda de verktyg du får av mig.

Jag vill ditt allra bästa och vill att du ska på förutsättningar att bli den bästa versionen av dig själv. Jag vill att du ska älska dig och hela dig!

Om du ger mig förtroendet att följa dig på din resa, lovar jag att hålla dig hela vägen. Jag lovar att finnas för dig och att vara din ansvarskompis. Vi skapar ditt nya jag tillsammans! Du, jag och de andra i programmet. Tillsammans är vi starka!

Kursinnehåll

Introduktion

HItta runt på kursportalen.
Enkät för att sätta nuläge.
Individuell coaching session för att sätta mål med kursen.

Förbereda

Det är under det här avsnittet vi sätter grunden för hela din förändringsresa .
Det börjar med att vi skapar en mental bild av en önskad framtid. Av den bilden skapar du sedan ett visionboard och eller en livsvision som fungerar motiverande och som en påminnelse om vart du VILL.   Resultatet av det här avsnittet är att du vet vad du VILL och har tydlig bild i ditt sinne vad det är.   

Planera

I de här avsnittet går vi igenom och jobbar mest med att sätta inspirerande om motiverande mål som ska hjälpa dig att förändra ditt mindset och din självbild.
 Mål som ska utmana dig att utvecklas.
Vi pratar också om vikten av delmål som motivator under resan.  Resultatet av det här avsnittet är att du har gjort en första plan för du hur du ska nå ditt mål 

Genomföra

Det är under det här avsnittet vi skapar förutsättningar för att kunna genomföra förändringen.
Du får ta fram de dagliga rutiner du behöver ha för att lyckas med din förändringsresa.
Det är dags att genomföra din förändring, genom att säga snälla saker till dig själv, mata ditt undermedvetna med nya och positiva tankar (tankar föder känslor som föder handling)
Det du tänker och känner idag är de resultat du får imorgon. Det är dags att skapa och genomföra dina dagliga rutiner så att de går på automatik. 

Följa Upp och Justera

Vi kommer vidare gå igenom hur du utvärderar dina resultat, uppdaterar dina planer, omvärderar din mål och delmål och om det är nödvändigt omplanerar din väg mot ditt vill.
Det är inte helt ovanligt att ditt VILL förändras under resan, därför är det otroligt viktigt att regelbundet stanna upp och reflektera över ditt resultat.
För att se om något behöver förändras eller justeras.
Det behöver inte vara stora förändringar för ibland kan det lilla räcka. Det kan ju också vara så att du uppnått ett mål och då behöver utmana dig själv ytterligare med ett nytt mål.
Syftet är ju att växa och utvecklas i linje med ditt VILL.

Gunilla Ödin

Vem är jag?

Jag är en pigg och glad kvinna med lång erfarenhet både privat och yrkesmässigt av att jobba med att nå höga, utmanande och tydliga mål. Privat har jag lyckats halvera min vikt och nå mitt drömmål. Jag är här för att hjälpa dig att nå dina mål utan att tappa motivationen och att älska dig själv.

Jag har gjort resan själv och vill dela mina kunskaper och erfarenheter med dig. Jag har som mest, mha VV, gått ner 70 kg och var då normalviktig för första gången i mitt vuxna liv. Jag har även gjort två magsäcksoperationer och det var efter den andra, hösten 2017, som jag fick nog!

Jag insåg att jag behövde göra något annorlunda för att lyckas och började då jobba med mitt inre och min personliga utveckling. Jag jobbade och jobbar varje dag med mina tankar och vanor. Jag matar mig själv med vem jag vill vara och hur jag vill vara. Jag är sedan våren 2019 viktstabil och kan idag ärligt säga att jag älskar mig själv när jag tittar mig i spegeln.

I mitt företag, som coach och som chef sen ca 20 år tillbakar har jag hjälpt många människor att utvecklas och att nå sina mål, både individuellt och i grupp. Min största drivkraft är att hjälpa andra att växa och att lyckas med sina mål. Därför vill jag även hjälpa dig att uppnå dina drömmar.

Min egen viktresa

Jag har varit överviktig ända sedan jag var barn. Första gången jag skrev in mig på Viktväktarna var jag 18 år. Sedan dess har jag konstant gått upp och ner i vikt. I maj 1994 gjorde jag min första magsäcksoperation och gick snabbt ner 30 kg. Tyvärr gick jag upp de kilona igen.

1999 skrev jag åter igen in mig på Vikväktarna och gick ner 50 kg på ett år, tack vare min motivationsbok som gjorde att jag kunde hålla motivationen uppe när det gick tungt. Jag hade bland annat ett delmål med en utlandsresa efter 40 kilo. Tyvärr hängde inte knoppen med och jag såg fortfarande den stora Gunilla i spegeln och jag gick upp 30 av de kilona igen.

2003 tog jag VIktväktarna till jobbet och vi var ett gäng på 20 personer som under 16 veckor peppade varandra. Jag fortsatte att använda min Motivationsbok för att sätta mål, delmål och belöningar. Den här gången skulle jag nå mitt må och i maj 2005 var jag äntligen i mål och normalviktig för första gången i mitt liv.

Med tanke på att jag totalt sett hade gått ner 72 kg från min maxvikt hade jag en hel del överskottskinn. Jag fick därför göra en bukplast i januari 2006 som tyvärr skadade en artär och jag blev sjukskriven 3 mån. Jag åt extra för att läka kroppen och bearbetade aldrig det som hänt. Därför gick jag upp ca 10 kg och låg där bra länge.

När jag bytte jobb 2011, fanns det frukost och gofika på eftermiddagarna vilket gjorde att jag sakta började gå upp igen. Jag hade även sviter efter magsäcksoperationen från 1994 som gjorde att jag ibland fick spy. En kollega påtalade att jag borde gå och få en ny operation för att må bra och kunna äta utan att maten skulle fastna.

Våren 2017 började jag utredning om det var fel på min tidigare op och fick då tid för att göra om min gamla op med den metod som idag används, Gastric ByPass. Den gjordes i oktober 2017 och jag har efter det gått ner 40 kg. Jag har under den här resan insett att om jag inte parallellt jobbar med mina mentala blockeringar kommer jag åter igen falla tillbaka i gamla mönster. Tyvärrfår man idag inte den hjälpen av sjukvården i samband med op.

Jag började därför arbeta med min personliga utveckling mer fokuserat våren 2019 och har nu kommit till ett läge där jag trivs både med min kropp och min knopp. Idag är mitt fokus på att Må Bra där jag är! Den vikt jag har idag kan jag hålla utan större ansträngning och jag äter och tränar (fysikt o mentalt) för att hålla igång kropp och knopp.

Att ha en hållbar vikt är inte lätt, men det är värt det...

Marie Ström

Så mycket jag har tagit tag i med din hjälp och stöttning! Vikt, jobbiga saker i uppväxten, inse att det viktigaste inte är att hänga på gymmet utan att vara aktiv, att kunna njuta av de små tingen och mat utan att få dåligt samvete. Allt detta har ju gjort att jag känner mig lättare både i kropp och knopp, mår bättre och har absolut inte samma krav på mig själv. Och att släppa kraven medför ju att jag faktiskt har insett att jag gillar att hänga på gymmet 😉 såklart anpassar jag det efter livet.
Gunilla som person är mjuk och fin, har ett fantastiskt sätt att få en att tänka efter och att reflektera. Känns som hon blivit en kompis fast via länk. 😉

Vilka bonusar får du ta del av om du bestämmer dig idag?

Två individuella coaching sessioner

Den första vid uppstart för att sätta målen för kursen.
Den andra vid avslut för att följa upp och se om du är vid målet.

VÄRDE ca 2500 Sek

Två ICT (Instant Change Therapy) sessioner

Vi jobbar med att, i det undermedvetna, ta bort det som hindrar dig att bli viktstabil och tycka om den du ser i spegeln.
Jag övar på dig under min utbildning till ICT terapeut.

VÄRDE ca 1500 Sek

Du får tillgång till min receptbank där jag kontinuerligt lägger in nya, kaloriberäknade recept!  

Värde: 795:-

Förslag på tacksamheter och hur du kan tänka för att förändra ditt mindset och fokusera på det som är bra. Så får du mer av det.

Förslag på affirmationer och hur du kan tänka för att höja din självskänsla för att bli den bästa versionen av dig själv. Så att du verkligen uppnår den du VILL vara och att du kunna hålla kvar den personen långsiktigt.

VÄRDE: 1000:-

Tillgång till allt kursmaterial ett år efter avslutat program

VÄRDE: 4000:-


Tillgång till mig under hela resan!
Jag är din ansvarspartner och stöttar dig för bästa resultat!

VÄRDE: 4000:-

Course Pricing