Räckcocktail

Syrlig citron, söt mango, krämig avokaco - så gott ihop med räkor!

Räkcocktail (4 portioner, 300 kcal/port)
2 små avokado
1 mango
saft av 1 citron
1 msk rapsolja
3 msk hackad dill
2 msk hackad gräslök
salt och peppar
2 dl grekisk yoghurt
1/2 granatäpple
några salladsblad
100 gr skalade räkor

Skala, kärna ur och skär avokadon och mangon i småbitar. Blanda avokado och mango med hälften av citronsaften och oljan, rör ner till och gräslök. Smaka av med salt och peppar.

Blanda resten av citronsaften med yoghurten.

Pilla ur granatäppelkärnorna ur skalet.

Fördela avokadoröran i fyra glas, klicka yoghurten ovanpå. Stick ner salladsblad och toppa med granatäpple och räkor.

Ät och NJUT!

Kategorier: : förrätt, skaldjur