Så gott och enkelt! Gjorde laxröran på lite rester och det var gott och mättande.
Omelett med laxröra
6 portioner (ca 380 kcal/port)
Laxröra
2,5 dl crème fraîche
0,5 dl majonnäs
80 g stenbitsrom
2 msk gräslök, finskuren
1 msk citronsaft
salt och peppar
200 gr varmrökt lax
Omelett
6 ägg
6 msk matlagningsgrädde, 4%
Salt, peppar och paprikapulver
150 gr sallad
200 gr tomater
Blanda alla ingredienser till laxröran. Smaka av med salt och peppar. Ställ kallt i kylen.
Vispa ägg och matlagningsgrädde. Smaka av med salt, peppar och paprikakrydda. Stek i stekpanna på mellanvärme tills äggen stelnat. Rör lite under tiden med en gaffel.
Klicka laxröran på omeletten och servera med sallad och tomat.
Smaklig spis!